Web3-spelstudion CropBytes avslöjar en mystisk ö

admin

Web3 Gaming Studio CropBytes Unveils a Mysterious Island in New Game, Concept art for illustrative purpose, tags: en - Monok

I år kommer CropBytes att lansera sitt nya spännande PvP-stridsstrategispel, CropBytes Conquest. Sedan starten 2018 har CropBytes gjort ett betydande avtryck i spelvärlden.

Det har över 600 000 nedladdningar på App Store och Play Store och ett blomstrande community, inklusive 206 840 CBX-innehavare och 238 730 tillgångsinnehavare. Trots dessa anmärkningsvärda prestationer håller CropBytes en liten hemlighet hemlig: en ö.

CropBytes introducerar också ett värvningsprogram som belönar dig bara för att komma igång och för att ta med dina vänner ombord. Dessutom har de antytt att det finns en mystisk ö som ännu inte har avslöjats.

Denna ö sägs vara värd för superhjältar som deltar i territoriella expansionsstrider. Eftersom den förblir dold för tillfället är det osäkert om den kommer att avslöjas snart eller senare. CropBytes försäkrar dock att den kommer att bjuda på extraordinära överraskningar.

Strategisera och hänvisa: CropBytes belöningar

CropBytes Conquest utspelar sig i det fascinerande universumet på Nova Island och är ett strategiskt, turordningsbaserat PvP-spel. Spelarna dyker in i denna digitala värld inte bara som deltagare utan som arkitekter av sitt öde.

Framgång kräver strategisk planering, resurshantering och samarbete för att utvinna biomer, expandera territorier och stärka sitt fotfäste i spelet. Detta tillvägagångssätt ger en unik nivå av engagemang och kreativitet för alla inblandade.

CropBytes har introducerat ett förbättrat värvningsprogram som är utformat för att höja upplevelsen i spelet och uppmuntra till expansion av samhället. Genom detta initiativ kan spelare tjäna belöningar genom att ta med vänner, familj och följare in i CropBytes universum.

Belöningar för framgångsrika värvningar inkluderar USDT-provisioner, XP-poäng och unika tillgångar i spelet. De bästa värvarna kommer att visas upp på en topplista och få tillgång till speciella belöningar.

Värvningsprogrammet i CropBytes erbjuder ömsesidiga fördelar för både värvaren och domaren. Som värvare kan du tjäna USDT-provisioner, XP-poäng och tillgångar i spelet genom att nå olika milstolpar för värvningen.

Högpresterare visas på en topplista och kan få särskilda belöningar. Domare får en omedelbar XP-boost vid köp av ett startpaket och upp till 10% rabatt på sitt andra paket, vilket ger dem en stark och givande start i CropBytes ekosystem.

Initiativet tar itu med vanliga spelarutmaningar som långsam avkastning på investeringar och höga tillgångskostnader. Spelare får en chans att tjäna sällsynta och begränsade tillgångar gratis, vilket avsevärt förbättrar deras spelupplevelse och ökar deras framgång i det stora CropBytes-ekosystemet.

Ökningen av krypto Idle-spel

I andra nyheter har kryptoidle-spel tagit rampljuset i Web3-utrymmet. Även om de garanterar snabba vinster, finns det en ökande oro för deras hållbarhet.

Dessa Web3-klickspel är kända för sin snabba tillväxt och har fått miljontals användare och betydande global uppmärksamhet. I framkant ligger Notcoin, ett Telegram-integrerat play-to-earn (P2E)-spel med en imponerande spelarbas på över 40 miljoner.

Sedan slutet av maj har Notcoins ursprungliga token, NOT, stigit med 240% och nått ett marknadsvärde på över 2,75 miljarder dollar. Populariteten steg med fem miljoner nya användare under de tre första veckorna i maj, en ökning med 14% som krediterades dess uppdragsprogram, vilket gör det möjligt för användare att tjäna NOT-tokens passivt.

En imponerande bedrift var att Hamster Kombat, ett klickspel som finns tillgängligt på Telegram, snabbt drog in 142 miljoner användare inom bara 77 dagar efter lanseringen. Denna tillväxttakt överträffade till och med de bästa sociala medienätverken. Dessutom fick dess YouTube-kanal 21 miljoner prenumeranter, vilket belyser dess enorma popularitet.

Det ökande intresset för tillgängliga kryptomöjligheter driver dessa spel, som använder plattformar som Telegram för att göra inträdet i kryptovärlden enklare. Genom att kombinera den engagerande mekaniken i lediga spel med löftet om att tjäna digital valuta genom enkla skärmtryckningar, presenterar de ett lockande erbjudande för spelare.

Trots deras snabba tillväxt kvarstår tvivel. Kritiker som Can Picak från Eldarune säger att dessa spel fungerar som Ponzi-system och gynnar tidiga spelare. Folk oroar sig för hållbarhet och marknadsmättnad och jämför det med tidigare kryptobubblor.

Yaniv Baruch från Playnance betonar behovet av att hålla tokenekonomin balanserad för långsiktig framgång. Å andra sidan varnar Luke Paglia från My Pet Hooligan för risker som bots och alltför uppblåsta tokens, vilket kan leda till grunt spel och instabila tokenvärden.

Chris Zhu från Sonic, tillsammans med andra branschexperter, erkänner att även om klickspel är lättillgängliga och initialt engagerande, finns det ett viktigt behov av att gå längre än grundläggande mekanik. De betonar att för att hålla användarna intresserade måste spelen erbjuda meningsfull gameplay och praktisk nytta istället för att bara samla tokens.

Leave a Comment