AI altcoin boom utlöst av Bitcoins skyhöga $68K

admin

q w fit 4 0 3, tags: av - images.unsplash.com

Bitcoin (BTC) har genererat betydande vinster de senaste veckorna, tack vare den blomstrande populariteten för spotkrypto börshandlade fonder (ETF).

I januari lanserades ett antal Bitcoin ETF: er i USA efter att ha mött regleringshinder under en betydande period. Dessa ETF:er har fått betydande investeringar, vilket har resulterat i en anmärkningsvärd ökning av värdet på Bitcoin.

Senast nådde den en all-time high på 68 000 dollar, en nivå som inte setts sedan november 2021, innan den upplevde en nedgång.

Bitcoins uppgång stärkte inte bara dess position, utan hade också en positiv inverkan på altcoin-marknaden. En handfull ledande altcoins, som InQubeta (QUBE), har fått fart under de senaste veckorna på grund av den uppåtgående rörelsen i Bitcoins pris.

InQubeta: revolutionerar världen av AI-teknik

InQubeta skapar en användarvänlig miljö på sin plattform genom att använda sin egen digitala valuta, QUBE-token. Plattformen fungerar som en bro mellan kryptovalutaanvändare och startups som söker ekonomiskt stöd för sina initiativ baserade på artificiell intelligens.

InQubetas ökande popularitet kan också tillskrivas dess höga förförsäljningsvinster, som för närvarande uppgår till 10,9 miljoner dollar. Med hjälp av Ethereum-plattformen har InQubeta ansetts vara en av de bästa nya ICO: erna för år 2024.

ERC-20 QUBE-token fungerar med en deflationsmekanism där utbudet av tokens är begränsat som svar på marknadens instabilitet och därigenom kontrollerar prisvolatiliteten.

QUBE-tokens lockar fler kryptoköpare på grund av sitt stabila pris. Om utbudet av tokens ökar bränns de överflödiga tokens för att förhindra detta. Det har också en viktig funktion i styrningen, eftersom tokeninnehavare använder sina rösträtter för att nå enighet om kritiska protokolluppgraderingar.

NFT genereras genom tokeniseringsprocessen av investeringsförslag från startups. När en kryptoentusiast köper en NFT får de möjlighet att få en mindre andel av kapitalet i den specifika startupen. Dessa individer kan bedöma och kontrastera de olika erbjudandena från startups för att avgöra vilka som passar deras investeringsmål mest effektivt.

Förutom att tillhandahålla hjälp med marknadsföring erbjuder InQubeta också möjligheten för nya startups att dra nytta av erfarenheterna från etablerade proffs för att förbättra deras utveckling.

Under de närmaste månaderna kommer InQubetas team att introducera en mängd nya funktioner för kryptoanvändare. Deras mål är att etablera InQubeta som en av de bästa kryptovalutorna på marknaden. Den första av dessa funktioner är en decentraliserad applikation (dApp) för staking som kommer att hjälpa till att marknadsföra plattformen.

Teamets nuvarande mål är att QUBE-token ska listas på en centraliserad börs för att utöka plattformens räckvidd till oöverträffade nivåer.

Microstrategy siktar på att öka sitt Bitcoin-innehav

Bitcoin är en decentraliserad digital valuta som använder konsensusalgoritmen proof-of-work för att skydda sitt nätverk. Protokollet används för att validera transaktioner som görs med hjälp av dess ursprungliga token, BTC.

Introduktionen av BTC ETF:er i USA har gjort kryptovaluta till en populär attraktion. Dessa ETF:er hyllas för att de ger ett reglerat inträde på kryptovalutamarknaden, vilket eliminerar behovet för användare att personligen inneha BTC-tokens för att dra nytta av den.

Enligt experter, trots det pågående investerarsentimentet kring BTC ETF: er, finns det potential för Bitcoin att fortsätta klättra under de kommande månaderna.

Programvaruföretaget MicroStrategy tillkännagav nyligen en ny utveckling där de kommer att använda en privat fond på 600 miljoner dollar av konvertibla seniorobligationer för att öka sina Bitcoin-innehav.

De medel som erhålls från försäljningen av obligationerna kommer att avsättas för ytterligare förvärv av Bitcoin.

Leave a Comment