BTC-fall får SOL & ALGO-innehavare att utforska Rollblocks förförsäljning mitt i marknadsoron

admin

5% BTC Dip Triggers Solana & Algorand Investors to Explore Rollblock's Presale Amidst Market Turmoil, Concept art for illustrative purpose, tags: rollblocks sol & algo-innehavare på - Monok

Den efterlängtade betalningen på 95,5 miljarder SEK från Mt. Gox till fordringsägare skickade chockvågor genom marknaden och fick priset på bitcoin att sjunka med 5%. Solana och Algorand maxis samlar i hemlighet på sig en ny, lovande token som kallas Rollblock, medan investerare och valar skyndar sig att komma in.

Den nya gravitationsutmanande förförsäljningsstjärnan har gjort vågor sedan dess pris sköt i höjden med 40% medan Algorand och Solana. Men varför antyder experter på en möjlig prisexplosion?

Bitcoin-prisets tragedi

Partier av Bitcoin till ett värde av över $ 9BN har läckt ut ur den kalla plånboken på det en gång dominerande utbytet. Tyvärr har den enorma utbudsökningen fått investerare att rysa eftersom det har påskyndat en kraftig nedgång i priset på Bitcoin.

Efter att ha tappat 11% av sitt värde den här månaden cirkulerar priset på bitcoin fortfarande runt 63 6684 SEK, enligt data från Coinmarketcap. Marknadsobservatörer har fastställt att snarare än att representera en fantastisk chans att köpa med rabatt, är rörelsen ett tecken på en djupare nedgång.

Som ett resultat kopierar anhängare av Bitcoin redan Solana- och Algorand-investerare som letar efter säkerhet.

SOL minskar mitt i regleringsundersökningen

Priset på solana har stött på betydande hinder, trots dess anmärkningsvärda ökning under årets första kvartal. Efter Bitcoins skrämmande resultat tidigare i veckan föll Solanas pris mer än 35% från sin topp på 2228,39 SEK under Q1 2024. Efter att ha registrerat ännu en nedslående månatlig nedåtgående trend handlas den för närvarande till 1432,54 SEK.

Även om analytikern Raol Pal anser att det nu är en bra tid att investera mer i Solana, finns det ett moln som överskuggas av den amerikanska finansinspektionens pågående juridiska granskning.

Investerarna är trötta på Solana och söker sig till Rollblock för hans unika berättelse. Med sin oöverträffade framgång i förhandsförsäljningen har nykomlingen gjort betydande framsteg och förutspås av experter att bli nästa stora sak inom iGaming-sektorn.

Vad händer härnäst för ALGO?

Algorand har länge varit stolta över sitt skalbara och självförsörjande decentraliserade blockchain-nätverk.

Så är dock inte fallet, med tanke på att Tether slutade utfärda USDT i nätverket som en del av en “strategisk övergång för att prioritera community-drivet blockchain-stöd”. Algorands problem har förvärrats av en orubblig nedåtgående trend som började i början av månaden.

Trots stora utvecklingar i Algorand, såsom införandet av LiquidAuth-autentiseringsverktyget och USDC-integrationen, har ingen av dem haft en gynnsam inverkan på priset på ALGO. ALGO har sjunkit med mer än 28% bara den här månaden och nådde en lägsta nivå på 1,38 SEK – den lägsta nivån sedan december 2023.

Rollblock (RBLK) stiger kraftigt mitt i marknadskaoset

Ett nytt projekt som får all uppmärksamhet och hyllningar är lika ovanligt som kycklingtänder. Ändå har Rollblock vunnit många kryptovalutavalars tillgivenhet på grund av dess betoning på att erbjuda lösningar på ett verkligt problem i den globala underhållningssektorn.

Rollblock handlar om att betona rättvisa och jämlikhet. Alla har lika möjlighet att se dess ljusa framtid tack vare den pågående förförsäljningen.

Många investerare dras till de flera passiva intäktsströmmarna som erbjuds av Solana och Algorand, som inkluderar en återköpsmekanism, en deflationsmekanism, en hold-to-earn-modell och intäktsdelning, som alla bidrar till värde och stabilitet.

Rollblock är en stark kandidat för att leda den nya eran av lukrativa spel på grund av sin betoning på att omvandla den globala marknaden för onlinespel och dess värdering på över 500 miljarder dollar. Dess blockchain-arkitektur, till exempel, ökar avsevärt integritet, tillgångssäkerhet och bevisligen rättvist spel.

Till ett lockande pris på 0,15 SEK har Rollblock styrt förförsäljningsscenen i veckor, och experter spekulerar i att den kommer att stiga 100 gånger vid lanseringen. Dess förförsäljningspris har stigit med 45 procent och överträffar den skrämmande utvecklingen för välkända mynt. I Rollblocks Euro 2024 GIVEAWAY kan förköpsinvesterare vinna 212 228 SEK i priser, rakebacks och VIP-bonusar.

På grund av Mt. Gox återbetalningspolicy lider kryptovalutamarknaden alltmer och priset på Bitcoin faller dramatiskt. Ändå har Rollblocks framgång med GambleFi förförsäljning företräde, och Algorand och Solanas investerare har börjat titta på nya möjligheter med företaget.

Leave a Comment