Expert förutspår att Ethereum kommer att stiga 470% i den kommande megapumpen

admin

4 0, tags: förutspår att ethereum en - images.unsplash.com

En välkänd kryptovalutahandlare och analytiker, som går under namnet Credible, har en mycket positiv syn på Ethereum. Han tror att värdet på ETH kan stiga betydligt och potentiellt öka med flera hundra procent från där det är nu.

Kryptoanalytikern Credible förutspår att Ethereum kan nå minst 10 000 dollar i slutet av denna cykel. Han tror att den kan gå ännu högre och eventuellt nå 20 000 dollar. Detta mål stämmer överens med Bitcoins höga 2017, vilket markerar en stor milstolpe för Ethereum om den passerar 10,000 XNUMX $ -märket.

Kryptoanalytiker förutspår ETH-ökning

För närvarande står Ethereums pris på 3,510 XNUMX dollar. Att nå de ambitiösa målen som Credible Crypto har satt till 10,000 20,000 $ eller XNUMX XNUMX $ skulle innebära att Ethereum måste stiga med cirka 185% för det lägre målet och imponerande 470% för det högre målet.

Å andra sidan föreslår Credible Crypto att Ethereum kan sväva i ett visst intervall ett tag innan en stor våg. Han rekommenderar tålamod och betonar att Ethereum så småningom kommer att stiga, men investerare bör vara beredda på några upp- och nedgångar under de kommande månaderna innan någon större ökning.

SEC ser på sommaren ETH ETF-godkännande

Den 13 juni, under en session med senatens kommitté för anslag, berörde SEC: s ordförande Gary Gensler den möjliga tidsramen för godkännande av en spot Ether börshandlad fond. På fråga från den amerikanska senatorn Bill Hagerty (R-TN) om godkännandeprocessen för ether-ETF: er, förutspådde Gensler att godkännanden kan förväntas i sommar.

Enligt Gensler navigerar enskilda emittenter för närvarande genom registreringsprocessen utan större problem. Han nämnde att godkännande för notering skulle kunna ske någon gång i sommar.

Den 23 maj godkände SEC noteringen av spot ether ETFer. Dessa ETF:er låter investerare få exponering mot Ethereum utan att faktiskt äga det. Experter tror att handeln med dessa ETF: er kan börja mellan juli och november. Ethereum, den näst största kryptovalutan med marknadsvärde, kommer att dra stor nytta av detta.

Hagerty kritiserade Genslers inställning till kryptoregleringar och sa att det driver amerikanska företag att flytta utomlands. Han noterade att Gensler ignorerar viktiga regleringsuppgifter, särskilt i kryptovärlden. Hagerty betonade att detta innovativa område behöver amerikanskt ledarskap.

Andra länder sätter upp tydliga regler för sina kryptomarknader. Under tiden skapar SEC och CFTC förvirring och utmaningar.

På grund av detta flyttar den växande kryptoindustrin utomlands. Hagerty anser att detta är dåligt för Amerika. Han nämnde att de nuvarande reglerna gör att en stor del av kryptovärlden flyttar till andra länder.

En färsk rapport från Coinbase visar en stor minskning av antalet amerikanska kryptoutvecklare under de senaste fem åren, nu på bara 26% av de globala kryptoföretagen. Den tidigare presidenten Donald Trump, som sannolikt kommer att vara republikanernas kandidat i det kommande valet, visade sitt stöd genom att ta emot bitcoinbrytare på sin resort i Palm Beach i veckan.

Bitcoinbrytning ses som ett viktigt försvar mot ökningen av digitala valutor från centralbanker. Trump uppgav på sin Truth Social-plattform att hans administration vill att all Bitcoin-gruvdrift ska ske inom USA.

MetaMask introducerar poolad ETH-staking

MetaMask, en välkänd kryptovalutaplånbok som också ansluter dig till decentraliserade appar, erbjuder nu en poolad stakingtjänst för Ethereum. Denna nya tjänst gör det enklare och billigare att satsa Ethereum, vilket öppnar upp det för fler investerare. På grund av regler är denna tjänst dock inte tillgänglig för användare i USA och Storbritannien.

Decrypt rapporterar att MetaMask’s poolade staking-tjänst låter flera användare kombinera sitt Ethereum för att gå med i Ethereum 2.0-validering tillsammans. Detta sänker det höga insatskravet, vilket gör det lättare för fler att tjäna belöningar.

Coindesk rapporterar att MetaMasks nya poolade insatsfunktion löser två stora problem för stakers: de höga kostnaderna för inträde och den utmanande processen att hantera en valideringsnod.

Med förmågan att samla resurser kan individer satsa mindre delar av ETH, vilket gör det möjligt att tjäna belöningar med hjälp av bevis på insats. Detta förenklar insatsprocessen och öppnar upp den för personer med begränsade medel eller teknisk expertis.

The Block säger att den nya insatsfunktionen är ett stort steg framåt. Det är dock ännu inte tillgängligt för användare i USA och Storbritannien på grund av regleringsfrågor. MetaMask arbetar för att lösa dessa problem och strävar efter att erbjuda tjänsten i dessa regioner snart.

Lanseringen av poolad Ethereum-staking av MetaMask markerar ett viktigt steg i kryptovärlden. Den här nya funktionen gör det enklare och billigare för användare att delta i Ethereums proof-of-stake-system. Med utvecklande regler finns det hopp om att dessa tjänster kommer att bli mer tillgängliga, vilket uppmuntrar fler människor att använda och stödja Ethereum.

Leave a Comment