Miljontals ansluter sig till kryptominiappar på Telegram: Hamster Kombat och Web3MediaWire

admin

Video Screenshot, tags: den populariteten för på - Youtube

Kryptogemenskapen surrar av den senaste tidens kraftiga ökning av populariteten för två miniappar på Telegram-plattformen. Hamster Kombat och Web3MediaWire har enligt uppgift lockat miljontals användare vardera, vilket visar på det växande intresset för kryptorelaterade applikationer.

Hamster Kombat, en av de största Telegram-kanalerna globalt, har en imponerande användarbas på 24,8 miljoner. Hamster Kombat, som främst är populärt på TikTok och Telegram, är ett simulatorspel för kryptobörs-VD:ar som erbjuder en spännande upplevelse genom att låta spelarna höja sina börsinkomster genom att köpa “uppgraderingskort”, slutföra olika nivåer och värva vänner. Detta unika tillvägagångssätt har avsevärt bidragit till dess utbredda popularitet.

Spelet introducerar sin egen token och planerar att samarbeta med icke namngivna blockkedjenätverk, vilket gör det till en betydande aktör i kryptospelsbranschen. Hamster Kombat följer framgången för Notcoin, ett annat populärt play-to-earn-spel, genom att erbjuda kryptorelaterade upplevelser och incitament. Notcoins utveckling från ett enkelt klickspel till en tillgång som kan handlas på börser visar att sådana spel har potential att få fäste på marknaden.

Web3MediaWires kommunikationsplattform

Web3MediaWire är en kommunikationsplattform som fokuserar på nästa generations internetteknik. Den har snabbt blivit en favorit bland kryptogemenskapen på grund av sitt innovativa tillvägagångssätt för att sprida nyheter och uppdateringar via Telegram. Med över 800 miljoner nya användare varje månad på Telegram drar plattformar som Web3MediaWire nytta av appens popularitet för att nå en bredare publik.

Telegrams integration av TON SDK ger användarna tillgång till olika Web3-applikationer, tokens och andra funktioner. Denna integration har gjort Telegram till ett populärt val för att vara värd för kryptocentrerade mini-appar, eftersom användare enkelt kan navigera och engagera sig i decentraliserad teknik. Hamster Kombat och Web3MediaWire representerar skärningspunkten mellan krypto, spel och kommunikation på Telegram-plattformen.

Kryptoprojekt använder Telegram för att hålla direkta användarkonversationer, utfärda meddelanden och diskutera viktiga förändringar och nyheter. Plattformen är också värd för evenemang, AMA-sessioner, webbseminarier och andra kryptovalutarelaterade aktiviteter. Transparensen och säkerheten i användarinteraktioner på Telegram gör det till ett idealiskt verktyg för att engagera sig i kryptosamhället.

Hållbarheten hos play-to-earn-spel

Play-to-earn-trenden har väckt debatt om dess hållbarhet, eftersom värdet på tillgångar i spel är starkt beroende av efterfrågan på marknaden. Trots detta tyder framgångarna för Hamster Kombat och Notcoin på ett starkt intresse för sådana spel. Potentialen för nya tokens och partnerskap inom dessa mini-appar kan driva ytterligare tillväxt och innovation i kryptorummet.

Hamster Kombats utvecklare är medvetna om att spelet för närvarande saknar web3-element. De är dock fokuserade på att fördjupa spelarna genom spelmekanik och utbilda dem om blockchain genom storytelling. Web3 och kryptointegration planeras för framtida uppdateringar, vilket ytterligare kan förbättra spelets överklagande. Utvecklarna har nämnt att de är i förhandlingar med flera anmärkningsvärda kryptobörser om att potentiellt notera spelets mynt, vilket skulle göra det möjligt för användare att använda spelmekaniken mer effektivt.

Effekterna av decentraliserad teknik

Decentraliserad teknik blir allt vanligare och påverkar den digitala ekonomin på ett betydande sätt. Hamster Kombat och Web3MediaWire på Telegram visar på den potentiella roll som dessa tekniker har i kryptovärlden. I takt med att fler användare upptäcker dessa miniappar är det viktigt att hålla sig informerad om deras utveckling och partnerskap.

Hamster Kombats tokenlansering och samarbeten med blockkedjenätverk är anmärkningsvärda utvecklingar. Web3MediaWires roll i att underlätta spridningen av relaterade nyheter via Telegram stärker båda enheternas inflytande inom kryptosamhället. Dessa plattformar erbjuder spännande framtidsutsikter för investerare, spelare och teknikentusiaster.

Potentialen för innovation och tillväxt inom kryptoområdet är enorm. Hamster Kombat och Web3MediaWire ligger i framkant av denna omvandling. När användarna utforskar dessa nya upplevelser kommer de att få möjlighet att lära sig mer om krypto, Web3 och den decentraliserade ekonomin.

Denna utveckling belyser vikten av att hålla sig informerad om de senaste trenderna och framstegen i kryptorummet. Oavsett om du är investerare, spelare eller helt enkelt nyfiken erbjuder dessa miniappar ett unikt perspektiv på världen av decentraliserad teknik.

Framtiden för kryptofokuserade miniappar på Telegram är lovande, med miljontals användare som redan är involverade och obegränsad potential för tillväxt och innovation. Utforska nya möjligheter, lär dig mer om innovativ teknik och få kontakt med en grupp likasinnade individer. Välkommen till framtiden för decentraliserade upplevelser på Telegram.

Leave a Comment