Blockaid och 1inch lanserar avancerad Web3-säkerhetslösning

admin

Stock Photo, tags: 1inch och blockaid - pbs.twimg.com

1inch är känt för sina banbrytande insatser inom decentraliserad finansiering och har lanserat en banbrytande säkerhetsfunktion som syftar till att förbättra användarnas säkerhet. I samarbete med Blockaid har 1inch presenterat 1inch Shield API.

Detta kraftfulla verktyg erbjuder banbrytande skydd mot nya digitala hot, vilket markerar ett avgörande steg för att säkra tillgångar i Web3-miljön.

Blockaid säkrar 1inchs DeFi-plattform

I ett nytt partnerskap med Blockaid, en ledande leverantör av säkerhetsverktyg för Web3, har 1inch infört avancerad teknik för att hantera problemet med bedrägliga tokens som utger sig för att vara riktiga tillgångar.

Genom att använda Blockaids kraftfulla dataanalys och maskininlärningsfunktioner övervakar 1inch Shield API noggrant och flaggar blufftokens så snart de upptäcks. Denna aktiva försvarsmekanism hjälper till att skydda användare från potentiella ekonomiska förluster, vilket ökar förtroendet och säkerheten i deras decentraliserade finansaktiviteter.

Enligt Sergej Kunz, medgrundare av 1inch, representerar samarbetet med Blockaid ett betydande framsteg inom kryptosäkerhet. Han noterade att kombinationen av Blockaids innovativa säkerhetsåtgärder med 1inchs sofistikerade funktioner syftar till att förbättra användarnas säkerhet och tillgångsskydd. Detta partnerskap förväntas sätta ett nytt riktmärke för säkerhet i kryptovalutavärlden och uppmuntra till ökad användning av DeFi.

Ido Ben-Natan, VD och medgrundare av Blockaid, underströk vikten av att slå samman sina säkerhetsåtgärder med 1inch-plattformen. Han påpekade att deras kombinerade ansträngningar är dedikerade till att skapa ett säkrare och mer användarvänligt DeFi-landskap. Genom att stärka skyddet av digitala tillgångar främjar de förtroende och förtroende för användare som hanterar svårigheterna med Web3.

Mer än bara tokenverifiering, Blockaid ger ett robust säkerhetslager till detta partnerskap. Tänk på det som ett Web3-antivirus. Genom att använda sofistikerade transaktionssimuleringar över flera blockkedjor kan Blockaid kontrollera transaktionens integritet i förväg. Detta proaktiva tillvägagångssätt varnar användare för eventuella risker innan de slutför en transaktion, vilket förbättrar deras säkerhet och förtroende för decentraliserade börser.

Dessutom är 1inch Shield API dedikerat till att följa reglerna för penningtvätt. I samarbete med TRM Labs utför API:et löpande granskningar av blockkedjeadresser och undersöker dem noggrant för kopplingar till sanktionerade parter, olaglig finansiering och andra olagliga aktiviteter. Adresser som flaggas under dessa granskningar begränsas snabbt, vilket bidrar till att förhindra regelbrott och skydda användare från att omedvetet delta i olagliga transaktioner.

1inch har stärkt sina säkerhetsåtgärder genom att införliva blocklistningsfunktionerna i Etherscan Pro i sitt Shield API. Denna integration möjliggör snabb upptäckt och blocklistning av tvivelaktiga blockchain-adresser, vilket effektivt förhindrar potentiella hot och förbättrar plattformens försvar mot skadliga åtgärder.

Lanseringen av 1inch Shield API representerar ett betydande framsteg inom området decentraliserad finans. Denna innovativa teknik syftar till att leverera oöverträffad säkerhet och efterlevnad för alla som utforskar den expansiva Web3-miljön.

När 1inch fortsätter att integrera detta genombrott över hela sin plattform kan både utvecklare och användare se fram emot ökat skydd och förtroende för sina decentraliserade aktiviteter.

Utvecklare som vill utnyttja 1inch Shield API och andra verktyg kommer att hitta en mängd information på 1inch Developer Portal. Denna portal lanserades för att stödja Web3-communityn och belyser 1inchs engagemang för att främja innovation som syftar till att skapa ett säkrare och mer motståndskraftigt decentraliserat ekosystem.

Innovatörer inom DeFi: 1inch & Blockaid

1inch lanserades 2019 vid ett hackathon i New York City och har snabbt etablerat sig som en ledare inom DeFi-sektorn. Plattformen erbjuder en rad verktyg som den intuitiva 1inch Wallet, den effektiva 1inch Portfolio och den högt ansedda 1inch Swap, som möjliggör smidiga kryptoswappar över olika likviditetskällor. Samtidigt som 1inch fortsätter att förnya sig befäster företaget sin position i Web3-landskapet.

Blockaid grundades av tidigare medlemmar av Israels elitstyrka Unit 8200 och har sedan starten 2022 snabbt skapat sig ett rykte om blockkedjesäkerhet i toppklass. Med stöd av betydande riskkapitalfinansiering erbjuder Blockaid banbrytande säkerhetsverktyg som är utformade för att skydda populära plånböcker och dApps som MetaMask, OpenSea, Zerion och Rainbow. Dessa verktyg ger viktiga skyddsåtgärder mot hot som bedrägeri, phishing och hacking.

Blockaid har huvudkontor i New York och Tel Aviv och är dedikerade till att höja Web3-säkerhetsstandarder. De fokuserar på att etablera strategiska allianser och bredda sitt nätverk, vilket säkerställer att de behåller sin status som en pålitlig beskyddare av blockchain-ärlighet.

Leave a Comment